linkki-etusivu
linkki-reissut
linkki-taustatietoja
linkki-yhteystiedot

linkki-tiedotukset
linkki-menojakiolis

linkki-vieraskirja


Kalenteri


Jäsenasiat


Taustatietoja

Perustettu 6.11.2005
Merkitty yhdistysrekisteriin 21.8.2008
Yhdistyksen virallinen nimi: Moottorikerho XTIÄ Merikarvia ry

Lokakuussa 2007 XTIÄ sai ensimmäiset varsinaiset ja kauan kaivatut kerhotilat, joissa oli myös mahdollisuus pyörien talvisäilytykseen. Tiloihin rakennettiin myös baaritiski ja käyttöön saatiin myös saunatilat. Tilat sijaitsivat Kuvaskankaalla VT 8 varrella. Nämä tilat kuitenkin myytiin uudelle omistajalle asuinkäyttöön ja kerhomme joutui uusien tilojen metsästykseen. Uudet tilat löytyivätkin 2008 loka-, marraskuussa kunnan teollisuusalueelta. Tila palvelee kerhoa sijaintinsa ja kokonsa puolesta erittäin hyvin, niin pyörien talvisäilytyksen, huoltojen ym. säätöjen osalta. Kokoustilat ovat kaiken kattavat ja palavereja, sekä kokouksia pidetäänkin entistä useammin nykyisissä tiloissa. Talvitorstai-iltaisin kokoonnutaan kerhotiloissa Köffin sijaan. Tilat on vuokrattu Merikarvian kunnalta.

Jäsenmäärä on kasvanut vuosittain ja tällä hetkellä meitä on 70 kpl. Jäseniä on myös yli kunta- ja valtiorajojen (Ulvila, Rauma, Koskenkorva, Kankaanpää, Siikainen, Ruotsin kuningaskunnastakin löytyy ainakin yksi jäsen Hallstahammarista).

Kerhon tunnuksia esim. liiveihin ja ajotakkeihin voi kysellä Pori Riding Sportista. Katso netistä. Siellä on valmiit ohjelmat brodeerauskoneissa, eivätkä hinnat ole päätähuimaavia. Jos on kysyttävää, niin katso yhteystiedot.xtiä-logo
© XTIÄ & Webmaster
Linkeissä käytetty ilmaisfontteja