linkki-etusivu
linkki-reissut
linkki-taustatietoja
linkki-yhteystiedot

linkki-tiedotukset
linkki-menojakiolis

linkki-vieraskirja


Kalenteri


Jäsenasiat


XTIÄ syysreissulla 2010

Merikarvian Moottorikerho XTIÄ teki tälle kesää viimeisen yhteisen ajoretkensä 11-12.9. Mukaan matkalle lähti 13 kerholaista. Sateinen sääkään ei lannistanut motoristien tunnelmia.

Tämän syksyn reissu suuntautui Etelä-Suomen rannikkoseudulle, jonka rannat, sillat ja mutkaiset tiet tarjosivat mahtavia ajoelämyksiä. Majapaikka oli Tammisaaressa Norrby Gårdin tilalla, jonne XTIÄn oli kutsunut paikan päällä riistanhoitajana työskentelevä Osmo Ruoho. Norrby Gårdin tila on keskittynyt metsästys- ja kalastusturismiin. Paikat olivat hienot ja etenkin tänä kesänä valmistunut rantasauna lämmitti väsyneen ja kastuneen matkaajan läpikotaisin.

Sunnuntaina ajomatkaa jatkettiin kuivassa kelissä ja matkanjohtaja Esa Peltomäki olikin suunnitellut reitin kiertämään hienojen maisemien, kuten Fiskarsin Ruukin alueen, kautta. Takaisin Merikarvialle saavuttiin sunnuntai-iltana hyvissä ajoin ja seuraavaksi taitaa useimmilla motoristeilla alkaa pyörän valmisteleminen talviteloille. Hieno ja ikimuistoinen matka, josta erityiskiitos Osmolle!

Jussi Haapala


Reissu kuvia:

(kuvaa klikkaamalla näet kuvan suurempana)

kuva
Tervetuloa kahvit.

kuva
Saunomaan tulijat.

kuva
Saunamökki oli luxusta.

kuva
Iltapalaa saunan jälkeen.

kuva
Laulu raikaa karaoke aitassa.

kuva
Nukkumatti tulee.

kuva
Kartanon vastaanotto rakennus.


kuva
Etelässäkö ollaan ?

kuva
ja meillä kaikilla oli niin muukaavaa oi jospa.....

© XTIÄ & Webmaster
Linkeissä käytetty ilmaisfontteja